یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۴
ماموستا احمدپور: تقدیر رهبر معظم انقلاب از علمای کردستان افتخاری بزرگ برای روحانیت استان است

حوزه/مدیر مرکز بزرگ اسلامی کردستان با اشاره به قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های علمی و فرهنگی علمای این استان، گفت: این تقدیر نشان‌دهنده نقش برجسته روحانیت کردستان در عرصه‌های دینی و اجتماعی و تأییدی بر جایگاه معنوی آنان در میان مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، ماموستا ایوب احمدپور امروز در نشست با کارکنان مرکز بزرگ اسلامی در سنندج به شرایط اجتماعی و روانی روزهای ابتدایی جنگ رمضان اشاره کرد و اظهار داشت: مرکز بزرگ اسلامی در این دوران تلاش کرده تا ارتباط خود را با جامعه حفظ کرده و نقش حمایتی خود را تداوم بخشد.

وی با اشاره به نقش روحانیون استان در اجتماعات، جلسات مردمی و فعالیت‌های شبانه‌روزی، حضور آنان را عاملی برای تقویت آرامش و انسجام اجتماعی دانست.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی کردستان به فعالیت‌های مستمر نماینده ولی فقیه در استان اشاره کرد و گفت: حضور میدانی و ارتباط نزدیک نماینده ولی فقیه در استان با مردم در این دوره از نقاط قوت مدیریت دینی استان بوده است.

ماموستا احمدپور با اشاره به دیدار رهبر شهید با علمای اهل سنت و بیانات ایشان در این نشست، یادآور شد: رهبر شهیدمان در آن نشست علمای اهل سنت را در تراز اول جهان اهل سنت معرفی کردند و تأکید داشتند که باید به فکر تمدن نوین اسلامی باشید و از اختلافات مذهبی و بگومگوها بپرهیزید.

وی تصریح کرد: قائد امت در سخنرانی‌هایی قبل از انقلاب هم در مشهد عین همین عبارت را گفته‌ بودند و این نشان از دغدغه‌مندی ایشان در حفظ وحدت و تلاش برای محکم کردن پایه‌های وحدت در جهان اسلام بوده است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی کردستان با تاکید براینکه تلاش در مسیر وحدت‌آفرین توسط علمای دینی مهم‌ترین نیاز امروز است، ابراز کرد: حرکت در مسیر اندیشه مقام معظم رهبری و مقابله با تفرقه و تلاش برای تحقق تمدن نوین اسلامی فصل خطاب همه علمای دینی است و باید در این راستا هرچه در توان دارند بکار گیرند.

ماموستا احمدپور بیان کرد: در نخستین روزهای بحران، برخی مجموعه‌ها با کاهش فعالیت مواجه شدند، اما جمعی از روحانیون و مدیران دینی به‌طور فعال در میدان حضور داشتند و به برگزاری برنامه‌ها و پاسخ‌گویی به نیازهای مردمی ادامه دادند.

وی از ارتباطات انجام‌شده با استان‌های دیگر و هم‌افزایی ایجادشده میان روحانیون مناطق مختلف کشور خبر داد و بر اهمیت استمرار این همکاری‌ها تأکید کرد.

وی اظهار کرد: مرکز بزرگ اسلامی وظیفه داشته در این دوره حساس، انسجام دینی و اجتماعی را در سطح استان حفظ کند و از روحانیون برای مشارکت فعال در برنامه‌ها پشتیبانی کرده است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی کردستان به گستره و نقش جامعه روحانیت استان اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۶۵ نفر از ماموستاهای کردستان در فعالیت‌های مذهبی و اجتماعی استان حضور دارند؛ چه آن دسته که زیر پوشش مرکز فعالیت می‌کنند و چه روحانیونی که به‌صورت مستقل به امور دینی می‌پردازند.

ماموستا احمدپور افزود: این طیف گسترده از علما در رویدادهای اخیر نیز با صدور بیانیه‌ها و موضع‌گیری‌های جمعی، همدلی و همراهی خود را با مردم در زمان شهادت قائد امت و بعد از آن در انتخاب رهبر انقلاب ابراز کردند و این امر نشان‌دهنده جایگاه معنوی، اعتماد اجتماعی و نقش اثرگذار روحانیون در جامعه است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی کردستان تصریح کرد: تقدیر رهبر معظم انقلاب از فعالیت‌های علمی و فرهنگی علمای کردستان یک افتخار ارزشمند برای جامعه روحانیت این منطقه به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: موقعیت علمی و مذهبی کردستان و نقش فعال علمای استان در فعالیت‌های میدانی و خدمات اجتماعی، اهمیت ویژه‌ای به این تقدیر بخشیده است.

وی به ظرفیت‌های همکاری میان مرکز بزرگ اسلامی و سایر مجموعه‌های مذهبی استان اشاره کرد و گفت: بخشی از ماموریت مرکز در سال جاری، تقویت هماهنگی‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی میان روحانیون است.

وی با اشاره به ادامه مذاکرات و روندهای دیپلماتیک در سطح کشور، ابراز کرد: امیدواریم هم در عرصه داخلی و هم در عرصه‌های تعاملات ملی، شرایط به‌سمت آرامش و بهبود پیش برود و فعالیت‌های دینی و اجتماعی استان با قوت ادامه یابد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha